Skip to content

Om Roadline Sweden

Din trygga och innovativa partner för linjemålning
både inomhus och utomhus

Kvalite i fokus

Martin hade beställt vägmarkeringar till företagets parkering där han jobbade som restaurangchef, men resultatet blev så dåligt utfört och han tänkte ”Det här måste man kunna göra bättre” eller rättare sagt  ”Det här kan jag göra bättre själv!” 

Helt sonika köpte han in en linjemålningsmaskin och startade företaget Linjemålningsspecialisten, vilket han drev parallellt med anställning.

Uppdragen blev fler och 2009 grundandes Roadline AB och 2016 tog Martin beslutet att lämna sitt jobb för att helt och hållet satsa på Roadline. 

Vi har sedan starten utvecklat och investerat i företaget, för att bli ledande inom vår bransch.
Kvalité och service är hörnstenar i vår verksamhet, och det tummar vi aldrig på. Genom vårt fokus på att våra medarbetare skall trivas och utvecklas har vi kunnat bygga en organisation där många medarbetare stannar kvar väldigt länge.

Samtidigt som vi växer har vi valt att ändå behålla vår känsla som ett familjeföretag. Idag har vi flera större ramavtalskunder men även en mängd mindre återkommande kunder. För oss är alla våra kunder lika viktiga stora som små.

Trygg partner i alla lägen 

Idag utför vi linjemålning både utomhus och inomhus enligt kundens önskemål, med hjälp av antingen högtryckssprutor eller termoplastmassa. Men vi stannar inte där. Vi är också specialiserade på att skapa dekorativa markeringar, till exempel på lekplatser. Dessutom utför vi sprutmålning av väggar i garage och industriella områden.

Vi har all kompetens och produktion i egen regi, vilket innebär att vi inte arbetar med underentreprenörer. Detta garanterar att vi kan erbjuda högsta möjliga kvalitet och bra garantitider. 

Vi är ett etablerat företag som har tagit marknadsandelar sedan starten. Vi sätter stolthet i att vara en “schyst” aktör på marknaden när det gäller anställningsvillkor, kvalité och miljötänkande därav har vi väldigt låg personalomsättning.

Innovativa och flexibla

Vår erfarenhet och innovation driver oss att alltid sträva efter de bästa resultaten. Oavsett om det handlar om linjemålning och markeringar för vägar, parkeringsplatser, lekplatser eller industriella områden.

Vi är ständigt innovativa och nyfikna på nya material och tekniker.

Vi sätter flexibilitet och tillgänglighet högt på vår agenda och är alltid lätta att nå och kommunicera med.

Våra projekt sträcker sig över Stockholm med omnejd och hela Mälardalen

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för ditt projekt!

Läs mer om:

Kvalitetssäkring och miljöpolicy 

Referenser 

KONTAKT

Välkommen att kontakt oss för information, prisförfrågan och övriga frågor.


Martin Binnberg
070-447 16 45
martin@roadline.se


Frederic Andersson
072-588 66 27
frederic@roadline.se

Kontaktformulär