Skip to content

Linjemålning, vägmarkeringar

Med lång erfarenhet och egna erfarna tekniker applicerar vi linjer, vägsymboler mm utifrån era specifika behov och tidsplaner.

Vi erbjuder linjemålning i Stockholm och mälardalen

Vi utför målning av vägmarkeringar utifrån era önskemål och behov. Vi har lång erfarenhet av utsättning och utläggning av många olika typer av linjer,  vägmarkeringar och symboler både i och utanför vägnätet.

Flexibla tider

Vi utför alltid våra tjänster på flexibla tider som passar dig som kund. Att utföra våra tjänster på kvällar, nätter eller helger är inget hinder för oss.

Kvalite & garantier

Vi har all kompetens och produktion i egen regi, detta garanterar att vi kan erbjuda högsta möjliga kvalitet och bra garantitider . Våra återkommande kunder uppskattar att vi är professionella och smidiga, kommer i tid och är lätta att ha och göra med. Vi är kvalitetsmedvetna och utför egenkontroll på våra tjänster.

Vägmassa och trafiklinjefärg

Med egen smältgryta för termoplastikmassa och erfarna tekniker kan vi säkerställa att alla linjer och markeringar utförs med högsta kvalitet och precision. Oavsett om du behöver traditionella linjer och symboler eller mer avancerade applikationer, kan vi utföra det åt dig.

  • Målning av vägmarkeringar

  • Linjemarkeringar asfalt

  • Trafiksymboler

Vägmassa eller Termoplastikmassa som det egentligen heter är en gummiblandning som värms upp i en specialbyggd gryta till c.a. 200 grader och sen appliceras med hjälp av en handläggningsskopa.

Vi har lång erfarenhet av utsättning och utläggning av många olika typer av linjer och vägmarkeringar i termoplastikmassa. 

Massan är överkörningsbar väldigt fort, den ska egentligen bara svalna och är sen redo att köras över.

För ökad säkerhet används glaskulor vid utläggning av termoplastikmassa. Glaskulorna gör att massan inte blir hal vid vått väglag samt att ljus reflekteras.

Termoplastikmassa är det material som alla stora aktörer använder i vägnätet på alla vägmarkeringar.

Vägmarkeringar går även att få med trafiklinjefärg som ett alternativ.

Frågor och svar angående linjemålning

  • Priset för linjemålning av vägmarkeringar variera beroende på flera faktorer:

    Det finns vanligtvis huvudsakligt sätt att debitera för linjemålning av vägmarkeringar:  per löpmeter. Priserna kan också påverkas av ytterligare faktorer som till exempel  vägens bredd, om det finns behov av att ta bort gamla markeringar eller om det krävs specialmarkeringar som stopplinjer eller övergångsställen.

    Kontakta oss för prisuppgift . Vi utgår ifrån era behov och önskemål, vi kan också ge rådgivning för bästa kvaltié och hållbarhet.

KONTAKT

Välkommen att kontakt oss för information, prisförfrågan och övriga frågor.


Martin Binnberg
070-447 16 45
martin@roadline.se


Frederic Andersson
072-588 66 27
frederic@roadline.se

Kontaktformulär