Skip to content

Linjemålning p-platser utomhus och i parkeringsgarage

Effektiv och estetisk linjemålning och applicering av symboler för parkeringsplatser och garage i Stockholm och Mälardalen. 

Vi erbjuder all typ av målning av parkeringsplatser utifrån era behov och önskemål

Vi är specialiserade på målningstjänster för parkeringsplatser och vi levererar efter era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni behöver uppdatera befintliga markeringar eller skapa nya, är vi här för att hjälpa er. Med vår erfarenhet och expertis levererar vi högkvalitativ linjemålning som inte bara förbättrar säkerheten och funktionaliteten på er parkeringsplats, utan även är estetiskt tilltalande. Kontakta oss idag för att diskutera era projekt för att få en professionell lösning för er parkering.

Målning P-platser utomhus

Vi har lång erfarenhet av utsättning och målning av många olika typer på p-platser och p-garage.  Oavsett om du har raka eller sneda, hela linjer, bara instick eller t-kors p-platser så kan vi hjälpa er.

Vi kan även måla i väldigt många olika kulörer så att det ska passa just erat ändamål och underlag.  Materialet vi använder är en trafiklinjefärg som är speciellt framtagen för att vara väldigt slitstark och snabbtorkande eller den mer stryktåliga vägmassan.

En solig sommardag är linjerna redo att användas efter bara en timme!

P-platser utomhus på asfaltsunderlag kan även levereras med termoplastikmassa, ett mycket tåligt material som används ute i vägnätet av alla stora aktörer.

2145

KONTAKT

Välkommen att kontakt oss för information, prisförfrågan och övriga frågor.


Martin Binnberg
070-447 16 45
martin@roadline.se


Frederic Andersson
072-588 66 27
frederic@roadline.se

Kontaktformulär

Målning i P-garage

Oavsett hur parkeringsgaraget är utformat så kan vi hjälpa er med både nyproduktion eller målning av befintliga linjer och symboler. 

Om ni letar efter ett material som har bättre slitstyrka så finns det några olika alternativ. 

Vi kan leverera 2 komponents Epoxi-färg som är väldigt slitstark men också betydligt dyrare.

Ett annat alternativ som finns till båda alternativen är klarlack, då rollar man ut ett extra lager med polyuretanlack ovanpå målningen, dels för att få bättre slitstyrka men också för att lättare hålla linjerna rena.

garage-parkering

Målning laddplatser, laddstationer

Vi utför idag Laddplatser till köpcentrum och fastighetsbolag och en mängd andra kunder.

Läs mer om målning laddplatser för elbilar i garage.

Laddplats

Frågor och svar angående målning av parkeringsrutor